2 Mayıs 2010 Pazar

"2 Yaş Gece Bahçesi" Butik Pasta











Gece bahçesi pastamızı; bloğumu ziyaret ederek bana ulaşan Nuran hanımın cici kızı Melis için hazırladım. Tam üç hafta öncesinden bu pasta için haberleştik , her detayı tek tek yazıştık ve çok hassas bir şekilde en ince ayrıntıları anlattı bana Nuran hanım. Bende bu kadar inceliklere dikkat eden müşterim için oldukça titiz çalışmaya gayret ettim ama derler ya sakınılan göze çöp batar diye tam o hesap oldu. Karakterleri tekrar tekrar çalışmak durumunda kaldım... Benim için iyi bir deneyim oldu. İlk karakterli pastamı yapmış bulundum bu sayede. Teslimat sırasında çok heyecanlıydım elim ayağıma dolaşmış şekilde pastamızı teslim ettik. Bu pastada birsürü ilki yaşadım. Bana bu güzel heyecanı yaşama fırsatı verdikleri için cici kız Melis'e ve dünya güzeli annesi Nuran hanıma çok teşekkürederim. İyiki doğdun MELİS!...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende birkaç birşey söylemeden geçemeyeceğim.

Kızımın 2.yaş doğum günü pastası mutlaka Gece Bahçesi pastası olmalıydı,çünkü o kadar seviyorduki bütün karakterlerini...Hergün izlediği bu karakterleri pastasının üzerinde görünce o şaşkın ve sevimli ifadesini mutlaka görmeliydim.

Ama kim,nasıl yapardı işte orası uzuun bi araştırma gerektirdi:) O kadar çok butik pasta bloglarını gezdim ki nerdeyse vazgeçiyordum,taki bu bloga ulaşana kadar.Karar verme aşaması uzun sürdüğü gibi pastanın nasıl olucağı konusunda uzuun uzun (karakterlerin yerleri,şu ayakta dursun şu otursun,bu olmasın şu olsun gibi )maillerime sabırla cevap veren,ilgilenen Ayşe Hanım,sadece işlerinde değil iletişimde de ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu.

Kızımın yüzündeki o güzel,şaşkın,mutluluk verici ifadesini görmem bile benim için yeterliydi.Melis karakterlerle kendince konuşup hayranlıkla onları izledi,kimseye elletmeyip hepsini öptü.Pastayı afiyetle yedik lezzeti de görüntüsü kadar süperdi.Melis için yaptığınız "hediye kurabiyeler" ayrı bi güzeldi,onları da misafirlerimi uğurlama faslında ikram ettim..

Gerçekten "karakterli" bir pasta oldu.

Herşey için çok çok teşekkür ediyorum,ellerinize sağlık....

Unknown dedi ki...

Yorumunuz beni çok gururlandırdı. Vaktinizi ayırarak düşüncelerinizi bu ortamda paylaşmış olmanız benim için çok kıymetli. Bu sabah sizinle konuşana kadar içimde hep bir endişe vardı. Biyerlerde bi eksikler bir hatalar olmuş olabilirmiydi diye ama sesinizdeki o sıcaklık beni nasıl rahatlattı tahmin edemezsiniz... bu nazik tavrınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir başka tatlı anlarınızda tekrardan görüşmek dileğiyle...

Blog Directory by Blog Flux

kolay ulaşın