9 Şubat 2012 Perşembe

"Sevgililer Günü" Butik Kurabiye



Sevgili Seda Keşan'ın www.modakusu.net sayfası için özel olarak hazırladığım kurabiyeler, hazırlanırken en şık olabilme yarışına girdiler :) Sedacım benim bloğumu açtığım günden beri desteğini üzerimden hiç eksiltmedi sağolsun. Bende sevgililer günü vesilesi ile ufak bir hediyeyle teşekkürlerimi sunmak istedim. O kadar tatlı ki Seda, telefondaki sıcacık şirin sesi nekadar beğendiğini çok güzel hissettirdi bana. Desteğin ve samimiyetin için herzaman minnettarım sana. Herşey herzaman gönlünce olsun dilerim! O güzel sayfanın en sıkı takipçilerindenim :)

2 yorum:

Moda Kuşu dedi ki...

Ayşe ablacığım, ne kadar tatlısın! Çok naziksin, çok teşekkür ederim. Her zaman yanındayım, En güzel fotoğraflarıyla kurabiyelerim blogumda ki en güzel yerini alacak. Çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Sedacım kurabiyeleri çok beğendiğini okudum şimdi sayfanda. Çok teşekkürler canım. Doğum günün kutlu olsun! Buradan da bir kez daha tebrik ederim :) Sevgililer günü içinde moda düşkünleri belki kumaş desenli kurabiyeleri severler diye düşündüm. Desteğin için sonsuz teşekkürler...

Blog Directory by Blog Flux

kolay ulaşın